Infoavond voorontwerp bestemmingsplan Achter De Sleutel

Het College van de gemeente Bergeijk heeft afgelopen week ingestemd met het voorontwerp bestemmingsplan van het nieuwbouwproject Achter De Sleutel in Riethoven. Dat is goed nieuws voor het project!

Informatie avond

De gemeente wil dit voorontwerp bestemmingsplan graag toelichten aan belangstellenden. Op dinsdag 20 oktober om 19.30 uur is er daarom in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Burgemeester Magneestraat 1 in Bergeijk een informatie avond over dit nieuwbouwproject in Riethoven. Tijdens deze avond wordt het voorontwerp bestemmingsplan gepresenteerd en toegelicht. Dit plan maakt straks de bouw van maximaal 44 woningen in het gebied tussen de Dorpsstraat, Tonterstraat en Gildestraat mogelijk.

Aanmelden verplicht

In verband met coronamaatregelen kunnen er maximaal 25 mensen bij de fysieke bijeenkomst in het gemeentehuis aanwezig zijn. Wij willen vriendelijk vragen om niet meer dan 1 persoon per huishouden aan te melden, zodat zoveel mogelijk verschillende huishoudens de avond kunnen bijwonen. Om te voorkomen dat het maximaal aantal personen overschreden wordt, is het verplicht je vooraf aan te melden. Dat kan online via het aanmeldformulier op de website van de gemeente Bergeijk via www.bergeijk.nl/achterdesleutel.

Je kunt je aanmelden tot en met maandag 19 oktober aanstaande. Bij grote belangstelling zal de gemeente op dezelfde avond (dinsdag 20 oktober) een tweede bijeenkomst organiseren om 20.45 uur.

Blijf echter thuis als je verkouden bent, hoest, benauwd, verhoging of plotseling verlies van smaak en reuk hebt. Veiligheid gaat boven alles.

Wat gaan we toelichten?
  • Het voorontwerp bestemmingsplan door de gemeente
  • Stand van zaken van het bestemmingsplan en inrichting openbare gebied  
  • Proces en planning Bouwen op Maat door vof Achter De Sleutel
Vanuit huis

Komt 20 oktober je niet goed uit, is de avond vol of blijf je liever thuis in deze tijd? Geen probleem! De hele presentatie is opgenomen en je kunt deze gelijktijdig op dinsdag 20 oktober om 19.30 online bekijken via www.bergeijk.nl/achterdesleutel

Vanaf woensdag 21 oktober staan de presentatie en overige stukken ook op zowel de site van de gemeente als deze website. Zo ben je zelfs vanuit thuis op de hoogte van de laatste stand van zaken van het plan.

Concept verkaveling Achter De Sleutel Riethoven
Scroll naar boven