Locatie Achter De Sleutel in Riethoven

Het nieuwbouwproject Achter De Sleutel ligt in het Brabantse dorp Riethoven, even onder Eindhoven. In Riethoven woon je nog zoals landelijk wonen bedoeld is. Rust, ruimte en omringd door bossen. Hier kun je fijn met je hond wandelen, paardrijden of een fietstocht maken. Mensen kennen elkaar nog en je vindt hier een gemoedelijke sfeer. Een heerlijk dorp om te wonen.

Bereikbaarheid Riethoven

Riethoven ligt in ‘the middle of everywhere’. Je bent binnen 5 minuten op de uitvalswegen naar Eersel, Valkenswaard en Eindhoven. De nieuwe N69 in aanleg zorgt straks voor een nog snellere verbinding naar de A67 en de A2. Met de auto sta je binnen 20 minuten op Eindhoven Airport. Zo ben je snel op weg naar je vakantiebestemming!
Reis je liever met het openbaar vervoer? Bij het dorpsplein vertrekt regelmatig een stadsbus die je binnen een half uur naar het station van Eindhoven brengt.

Ook met de fiets kun je alle kanten op. Er zijn veel fietspaden en kleinere wegen rondom Riethoven die je snel naar Eersel of Bergeijk brengen en als je stevig doorfietst sta je na een half uur bijvoorbeeld al voor het hoofdkantoor van ASML of het Maxima Medisch Centrum.

Beleef Riethoven​

In Riethoven houden ze van het Bourgondische leven. Rondom het dorpsplein en de Dorpsstraat vind je een aantal bekende restaurants, waar veel mensen graag voor naar Riethoven komen. Maar ook voor een biertje op een terras of in een café kun je terecht in Riethoven.
Je dagelijkse boodschappen kun je bij de buurtsupermarkt in het centrum van Riethoven doen. Pak je de auto dan sta je binnen een kwartiertje bij de slager, bakker, Hema, Kruidvat en grotere supermarktketens in Eersel of Bergeijk.

Leren en ontspannen

Voor kinderen is wonen in Achter De Sleutel ideaal want je kunt te voet naar basisschool St. Willibrordus in Riethoven. Oudere kinderen kunnen met de fiets naar het voortgezet onderwijs in Eersel, Veldhoven of Valkenswaard.

Riethoven kent een actief verenigingsleven. Sportpark Droevendaal in Riethoven is de thuisbasis van de rood-witte voetballers van VV Riethoven, de korfbalvereniging Rietvogels en De Riethovense Tennis Vereniging. In Sporthal De Kemphaan, ook gewoon in Riethoven, spelen de zaalvoetbalvereniging en de badmintonclub hun wedstrijden. En hou je van een golfen? Binnen een straal van 10 kilometer kun je op maar liefst 3 verschillende golfbanen spelen.
Maar als je minder sportief bent, kun je je ook altijd aansluiten bij carnavalsvereniging De Bremspoeren, de biljartclub of een kaartje leggen in De Rietstek. Genoeg te kiezen dus.

Scroll naar boven