Woningen

In het plan Achter De Sleutel in Riethoven komen 44 nieuwe woningen. Van een felbegeerde starterswoning tot een heerlijk royaal vrijstaand huis en alles daartussen. En of je nu wilt kopen of huren, er is voor iedereen wel een geschikte woning in dit Riethovense project.

Achter De Sleutel ligt letterlijk achter het bekende Hotel Bistro de Sleutel tussen de Gildestraat, Dorpsstraat en Tonterstraat in. De huizen komen rondom een nieuw aan te leggen groen gebied. De woonstraten zijn autoluw en worden hoofdzakelijk alleen door de bewoners zelf gebruikt. Hier kunnen kinderen veilig spelen en is een praatje met de buren zo gemaakt. Heerlijk dorps wonen.

En wat maakt het nog beter? Jouw droomhuis komt altijd vrij op naam. Dat betekent dat alle extra kosten, zoals notariskosten voor de leveringsakte, vergunningen, overdrachtsbelasting en aansluitingen van elektra, water en riolering al zijn opgenomen in de koopprijs. Geen verrassingen dus meer.

Huurwoningen
9 van de 44 huizen in Achter de Sleutel zijn bestemd voor de verhuur (bwnr 5 t/m 13). Deze woningen worden straks verhuurd via Woningstichting De Zaligheden. De verhuur wordt pas een aantal maanden voordat de huizen opgeleverd worden, opgestart. Als je hier wilt gaan huren, moet je dus nog even geduld hebben.

Koopwoningen
In Achter De Sleutel komen 35 koopwoningen verdeeld in maar liefst 9 verschillende woningtypes. Een mooi gevarieerd plan! Klik op onderstaande afbeeldingen van het woningtype waar je meer over wilt weten. Zo zie je snel of er een geschikte koopwoning voor jou tussen zit.

Uitsnede situatietekening Achter De Sleutel

Overzicht koopwoningen

Klik op de afbeelding van het woningtype waar jij alles over wilt weten. Je vindt daar onder het kopje Downloads de prijslijst, situatietekening met bouwnummers, verkooptekeningen, optietekeningen, afwerking van de woningen. 

ALLE WONINGEN ZIJN AL VERKOCHT!

Rijwoningen - starters
Hoekwoningen
Patiowoningen L bwnr 38 en 39
Patiowoningen L
Patiowoningen XL bwnr 1-4
Patiowoningen XL
Tweekapper L bwnr 16-17
Twee-onder-een-kap woningen L
Tweekappers XL bwnr 32-35
Twee-onder-een-kap woningen XL
Vrijstaande woning L bwnr 27
Vrijstaande woning L
Vrijstaande woning XL bwnr 36
Vrijstaande woningen XL
Vrijstaande woning XXL bwnr 37
Vrijstaande woning XXL
Translate »
Scroll naar boven