Veelgestelde vragen & de antwoorden

Het kopen van een nieuwe woning doe je niet iedere dag en het is logisch dat je daar vragen over hebt. We hebben daarom een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden gemaakt. Deze lijst wordt steeds verder uitgebreid met nieuwe vragen en antwoorden naarmate het project verder vordert.

Staat jouw vraag er niet bij? Laat het ons weten via het formulier onder het kopje Contact. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Financiële vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vragen over de woningen

Nee, het plan Achter De Sleutel is voor iedereen. Om de toewijzing transparant te houden, volgen we de toewijzingsprocedure. Deze procedure kun je terugvinden onder Nieuws op de website.

Als er meerdere belangstellenden zijn voor 1 woning, wijzen we de woning toe op basis van onze toewijzingsprocedure. Deze procedure kun je terugvinden onder Nieuws op de website.

Er is nog geen omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning genoemd) afgegeven. Eerst is er een onherroepelijk bestemmingsplan nodig om het plan te kunnen realiseren. Momenteel loopt de bestemmingsplanprocedure nog bij de Raad van State. Er zijn 3 bezwaren waarover we eind dit jaar een definitieve uitspraak verwachten. We houden je op de hoogte over de voortgang van het plan onder het kopje Planning.

We kunnen nog geen harde datum noemen, maar naar verwachting start de verkoop eind 2022. Momenteel wordt er nog hard gewerkt om het plan uit te werken en vergunningen aan te vragen.

Nee, voor de verkoopprocedure verwijzen wij je naar de toewijzingsprocedure.

In het plan komen 35 koopwoningen en 9 huurwoningen. De huurwoningen komen aan de linkerzijde van het plan (als je vanuit de Gildestraat het plangebied inrijdt). Meer informatie over de huurwoningen volgt later zodra de uitwerking hiervan verder gevorderd is.
In de koopsector komen 8 starterswoningen, 3 hoekwoningen, 8 ruime patiowoningen, 12 tweekappers en 4 vrijstaande woningen.

Momenteel zijn we nog volop bezig met de uitwerking van alle woningen. Dat betekent dat we onder andere de plattegronden en de afwerking van de woningen nog aan het vaststellen zijn. Zodra dat gereed is, komen we met indicatie prijzen per woningtype. Je krijgt dan al een goed beeld wat de verschillende woningtypes gaan kosten. Zodra de verkoop start, komen we met definitieve verkoopprijzen per bouwnummer.

We werken graag met lokale partijen. Zo is Keeris Architecten uit Eersel verantwoordelijk voor de woning ontwerpen. De eerste beelden staan al op de website. Zo krijg je al een goed idee hoe het plan eruit komt te zien.

Van Santvoort Bouw BV uit Veldhoven is de aannemer die zowel de koop- als huurwoningen bouwt en zorgt voor de inrichting van het gebied.

Scroll naar boven