Druk bezochte informatieavond Achter De Sleutel

Wat fijn om te zien dat er zoveel interesse is in het nieuwbouwplan Achter De Sleutel in Riethoven! 

In de raadzaal van het gemeentehuis in Bergeijk was gisteren een goed bezochte informatieavond over het voorontwerp bestemmingsplan. Als een van de initiatiefnemers van het nieuwbouwplan, opende de Coöperatie Meer Riethoven de avond. De gemeente Bergeijk lichtte daarna het voorontwerp bestemmingsplan toe met daarbij de procesgang en tijdsduur. Tenslotte sprak de projectontwikkelaar VOF Achter De Sleutel over de verschillende woningtypes, de planning en het Bouwen op Maat concept.

Het aantal aanmeldingen voor de avond bleek al snel groter dan het maximaal aantal mensen dat aanwezig kon zijn. Daarom besloot de gemeente om dezelfde avond een 2e keer de presentatie te houden om zoveel mogelijk belangstellenden de kans te geven om aanwezig te zijn.  

Had je geen tijd of kon je niet persoonlijk aanwezig zijn? Geen probleem! De gemeente heeft de presentatie opgenomen. Je kunt dit filmpje via de website van de gemeente terugkijken. De pdf versie van de presentatie kun je bekijken via de groene knop op deze pagina.

Ook in het Eindhovens Dagblad stond vandaag een artikel over de avond.

Zo ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van dit plan.

Scroll naar top